Berichten

Maria Stella

Dear Alle Jager, My name is Maria Stella. I am a gallery representative, working with Agora Gallery, which is located in Chelsea, the art district of New York City. I came across your artwork online and I was impressed. As a gallery representative, my job is to discover talented artists who might benefit from the representation services that we offer. May I send you some information about the gallery and promotional services which may be of interest to you? 

www.Agora-Gallery.com


M.H. de Bie

"Schilderen is voor mij een natuurlijke levensbehoefte, zoals \ eten en drinken," aldus kunstschilder Alle Jager uit Leeuwarden. Een gedreven zoeken naar het wezenlijke, zuiverheid en harmonie loopt als een rode draad door het leven en kunst oeuvre van deze eenling in de Friese kunstwereld.

lees meer via PDF bestand

Download
Schilderen is voor mij een natuurlijke levensbehoefte
Schilderen is voor mij een natuurlijke l
Adobe Acrobat document 23.2 KB

Andre Keikes

Naar aanleiding van een expositie van mij te Leeuwarden in Galerie 92 (gelijktijdig met een expositie van mij in het gemeentekantoor te Menaam), verscheen op vrijdag 28 mei 2010 in een bijlage van de Leeuwarder Courant 'freed' het navolgende (ingekorte) artikel van Andre Keikes. 

lees meer via PDF bestand

Download
Magie van de levende lijn
Magie van de levende lijn.pdf
Adobe Acrobat document 65.9 KB

Jan Blokker

Geachte heer Jager, onze eerste reactie op uw spel "De Kans".  Ik heb de heer Ter Braak gevraagd nu snel met een advies te komen. 

lees meer via PDF bestand

Download
Jan Blokker
blokker.pdf
Adobe Acrobat document 295.6 KB

Synthese/balans

Wanneer ik een van mijn geometrisch abstracte werkstukken combineer met een schrito, ervaar ik een sensatie die 'anders' en 'groter' is, en bovenal spannender dan wanneer ik de een van de stijlen afzonderlijk ten toon stel. 

lees meer via PDF bestand  

Download
Synthese/balans
Synthese-balans.pdf
Adobe Acrobat document 9.4 KB